#inspiraatio/inspiration, #koti/home
Leave a Comment

Jotain uutta

Sisustamiseen hurahtaneelle vuodenaikojen vaihtuminen tarkoittaa yleensä jotain uutta kotiin. Suomea hellittelee edelleen kaunis ja lämmin sää – josta itsekin nautin tietysti vielä täysin siemauksin – mutta sisustusmielessä ajatukset ovat silti pikkuhiljaa jo kääntymässä syksyn puoleen.

Huomaan suunnittelevani makuuhuoneeseen rauhoittavaa harmaata, pehmeän rouheita tekstiilejä, kudottua torkkupeittoa ja tunnelmavaloja. Oheisessa kuvassa (jonka poimin Pinterestistäni) hieman inspiraatiota ja suuntaviivaa tulevalle syyspäivitykselle.

Ps. Muiden luovuutta, kirjoittamista ja kauniita valokuvia ihaillessa ajatus oman blogin perustamisesta on käväissyt monesti ajatuksissa vuoden mittaan. Kesän kiireiden rauhoituttua nyt viimein oli oikea aika. Kaikki esteettinen ja kaunis on ollut intohimoni aina ja sen myötä oman kodin laittamisesta on tullut rakas harrastus. Blogissani aion kertoa kotimme sisustuksesta ja remontoinnista sekä ajoittain poiketa muidenkin kauniissa kodeissa yllä olevan kuvan tapaan. 

This entry was posted in: #inspiraatio/inspiration, #koti/home
Tagged with:

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s