#koti/home, #makuuhuone/bedroom
Leave a Comment

Makuuhuoneen uudet valaisimet

Makuuhuone | Kauniit neliot 1

Makuuhuoneen uudet valaisimet ovat perinteiset arkkitehdin työvalaisimet, mutta työpöydän kulman sijaan ruuvasin ne yöpöytiimme. Metallirunkoiset valaisimet ovat kotimaisen Airamin. Minulle ominaiseen tapaan pöydällä on lisäksi kasa kirjoja, ja valkoiset neilikat on pätkitty isommasta kimpusta makuuhuonetta somistamaan. 60-luvun yöpöydät ovat Fidasta. Maalasin niiden pöytälevyt (jotka olivat alunperin punertavaa puuta) mustiksi.

Makuuhuone | Kauniit neliot 5

Makuuhuone | Kauniit neliot 3

Makuuhuone | Kauniit neliot 6

Tällaiset ‘ei-niin-tavanomaiset’ valaisimet piristävät mielestäni hauskasti makuuhuoneen yleisilmettä. Tuon valkoisen verhon takana on muuten vaatesäilytysjärjestelmämme, joka ottaa kaiken irti yli kolmen metrin huonekorkeudesta.

Makuuhuone | Kauniit neliot 4

Makuuhuoneessa olisi muutenkin tarkoitus tehdä hieman päivitystä syksyyn. Huoneen yleisilme on tällä hetkellä melko vaalea, ja suunnitelmissani onkin hieman syksyistää ja “rouheuttaa” tunnelmaa tekstiileillä, tunnelmavaloilla sekä muutamalla muulla muutoksella. Lisäksi patteri ja patterin syvennys olisi tarkoitus maalata, patteri tummanharmaaksi ja syvennys samalla vaaleanharmaalla kuin seinätkin. Tästä lisää projektin edetessä!

This entry was posted in: #koti/home, #makuuhuone/bedroom

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s