#koti/home, #pikkujutut/littlethings, #remontti/renovation
Leave a Comment

Valoa syksyyn ja muutama sana patterien maalaamisesta

Valot | Kauniit neliöt

Tällaiset tunnelmavalot lähtivät tilaukseen Ellokselta. Niiden olisi tarkoitus tulla makuuhuoneen ikkunaa kehystämään. Syksyinen makuuhuoneen muutos on siis hyvää vauhtia valmistumassa. Vielä olisi kiva löytää harmaa torkkupeitto tai viltti, onko hyviä ehdotuksia mistä sellainen löytyisi? Jotain tämänkaltaista olisi siis etsinnässä.

Valot 3 | Kauniit neliöt

Aloitin muuten patterinmaalausoperaation. Vaikka tykkään kovasti kotona puuhailusta ja pienestä remontoinnistakin, homman määrä ja vaikeus pääsivät yllättämään! Patterimme ovat alkuperäiset 20-luvun rautapatterit, joissa sudittavaa ja hankalia kapeita kohtia riittää. Muutama ärräpää niiden kanssa puuhaillessa pääsikin, mutta ihan hyvälle ne alkoivat näyttää näin puhdistuksen ja ensimmäisen maalikerroksen jälkeen.

Patterit olivat alunperin kellertävän valkoiset ja nyt maalasin ne Tikkurilan tummanharmaalla Mantteli -sävyllä. Patterit pitää vielä maalata toiseen kertaan (apua…), ja ajattelin sitten tehdä postauksen niiden kunnostamisesta jos joku vaikka kaipaa käytännön vinkkejä. Ennen ja jälkeen -kuvia tulossa sitten myös. Hyvää alkavaa viikkoa!

Kuvakaappaukset Ellos. 

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s