#keittiö/kitchen, #koti/home, #pikkujutut/littlethings
Leave a Comment

Keittiön pienet apulaiset

Harmaa keittio | Kauniit neliot

Keittiöremontin jälkimainingeissa halusin keittiön tasolle lieden viereen jotain, joka kokoaisi yhteen maustepurkit, öljypullot sekä pippuri- ja suolamyllyt. Kaupunkikierroksella hankin sitten tämän betonista tehdyn tarjottimen Granitista. Reppana oli puoleen hintaan, koska joku oli silpaissut pienen palan sen laidasta pois. Hyvin se meidän keittiöön silti kotiutui, basilikan ja tryffeliöljyn kaveriksi.

Tryffeliöljy | Kauniit neliot

Betonia keittiossa | Kauniit neliot

Ruokaa laittaessa minusta on kiva, että kaikki tärkeimmät – kuten suola, pippuri ja muutama mauste – löytyvät heti käden ulottuvilta. Suola- ja pippurimyllyt ovat tuparilahja, muut olen ostanut kirpputoreilta ja Ikeasta. Mustakorkkiset purkit ovat maustetahnojen purkkeja, jotka olen pessyt ja ottanut uudelleen käyttöön niiden tyhjenemisen jälkeen.

Ps. Joku ihmetteli missä kommenttiboksi blogissani luuraa. Kommentoimaan pääset blogipostauksen otsikon alta (sivun vasemmalla laidalla), sekä yhden postauksen aukiollessa normaaliin tapaan blogitekstin alta. Miten sinä järjestelet keittiösi? Olisi kiva kuulla ajatuksianne!

– Mirka

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s