#koti/home, #makuuhuone/bedroom
Leave a Comment

Makuuhuone syysasussa

Makuuhuone 3 | Kauniit neliot

Makuuhuoneen syyspäivitys alkaa olla nyt valmis. Mitäs huoneessa sitten tapahtuikaan? Ensinnäkin ikkunaa kehystämään ilmestyivät teollisuustyyliset tunnelmavalot.

Makuuhuone 1 | Kauniit neliot

Tunnelmavalot näyttävät kivoille sekä ollessaan päällä että sammuteittuina, pidän niistä tosi paljon. Katsotaanpa vaan niin ne roikkuvat tuossa vielä ensi kesänäkin…

Makuuhuone 2 | Kauniit neliot

Pieni, messinkikehyksinen taulu tuli isomman mustareunaisen kaveriksi. Olen halunnut pitää makuuhuoneen yleisilmeen rauhallisena, joten myös taulut on jätetty minimiin, mutta tuntui että tälle seinustalle pieni taulu toisi kivaa rytmiä.

Makuuhuone 5 | Kauniit neliot

Vaatesäilytystilan edessä olevalle verholle etsin minimalistisempaa korvaajaa, mutta koska sellaista ei löytynyt, en halunnut ostaa väliaikaisratkaisua. Verhoja oli ennen tässä kaksi, mutta otin toisen pois keventääkseni nurkkausta. Harmaa pellavatyynynpäällinen hankittiin H&M Homesta.

Patteri myös maalattiin tummanharmaaksi. Patterin maalaus on ollut mielessä jo pitkään ja se piti tehdä ennen lämmityksen päälle laittamista. Tummanharmaa patteri tuo mielestäni hauskan silauksen harmaasävyiseen makuuhuoneeseen, patterimaalin sävy on Tikkurilan Mantteli. Teen patterin maalaamisesta pian oman postauksensa, jos joku vaikka miettii samaa.

Makuuhuone 4 | Kauniit neliot

Tässä vielä näkymä hieman toisesta kuvakulmasta.  Inspiraationi huoneen muutokselle löydät täältä ja makuuhuoneen “kesäasussaan” voit kurkata täältä. Haaveissani olisin vielä täydentänyt syystunnelmaa harmaalla kudotulla torkkupeitolla, mutta en löytänyt mieleistäni. Mitäpä olet muutoksesta mieltä?

Lähden tästä ajelemaan Itä-Suomeen perhettä moikkaamaan. Mukavaa viikonloppua kaikille!

– Mirka

This entry was posted in: #koti/home, #makuuhuone/bedroom

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s