#ajatus/thought, #matka/travel
Leave a Comment

Matkakuume

new york

Varasimme äskettäin lennot New Yorkiin ja matkainnostus tuntuu kasvavan koko ajan vaikka reissuun on vielä aikaa! Lennähdämme kaupunkiin viikoksi ensi tammikuussa ja tarkoituksena olisi tutustua yleiseen elämänmenoon, syödä ja juoda hyvin, käydä teatterissa ja/tai standupissa, muutamassa museossa sekä tietenkin hieman ostoksillakin (mies ei ole tästä viimeisestä osasta vielä niin innoissaan, mutta yksi päivä on ainakin saatava ravata kaupoilla). Jokunen “pakollinen” nähtävyyskin on varmastikin käytävä katsomassa.

Viimeisen viikon ajan olen etsinyt Airbnb:stä (“industrialtyyppisiä loft-“) asuntoja Brooklynin Williamsburgista. Todella kivoja loma-asuntoja sieltä onkin löytynyt, tässä esimerkiksi yksi vaihtoehto. Ideana majoittuminen paikallisten keskelle viehättää kovasti ja alueena Williamsburgia on kehuttu kaveripiirissäkin. Airbnb:stä on meillä kokemusta aiemmin Barcelonasta ja Amsterdamista, katsotaan josko nytkin tärppäisi jokin kiva asunto loman ajaksi.

Jos on matkavinkkejä New Yorkiin, kerro ihmeessä!

– Mirka

Kuva Pinterestistäni

This entry was posted in: #ajatus/thought, #matka/travel

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s