#ajatus/thought, #koti/home
Leave a Comment

Olohuone syysvalossa

Olohuone | Kauniit neliot

Syysvalon vallatessa olohuoneen oli minun pakko äkkiä kaivaa kamera esiin ja napata muutama kuva. Olohuoneemme iso ikkuna on kaakkoon, ja paras ja valoisin aika kuvaamiselle ajoittuu päivään ja iltapäivään.

Kuvassa etualalla on toinen entisöidyistä 50-luvun nojatuoleistamme. Taustalla nököttää Ikean Karlstad-sohva, joka on seurannut opiskelija-ajoistani asti tänne nykyiseen asuntoon. Sohva alkaa olla jo tiensä päässä ja olen ajatuksen tasolla miettinyt uuden hankintaa. Myöskään matala kirjahylly sohvan takana ei enää kauheasti miellytä, se oli “pikaratkaisu” muuton jälkeen ja tietenkin muuttui ajan saatossa pysyväksi… Olohuone on siis vielä hieman keskeneräinen, ja muutama juttu onkin mietinnässä, jotta tila muuttuisi toimivammaksi ja miellyttävämmäksi. No, mutta kodin sisustushan onkin projekti joka ei koskaan tule tiensä päähän.

Toimistotyötä tekevänä iltojen pimetessä hyvää aikaa valokuvaamiseen ei arkena juurikaan jää. Miten te kokeneemmat bloggarit hoidatte talvella kuvien ottamisen, ajoitatteko kaiken viikonloppuun? Nimimerkillä henkisesti talveen valmistautuva.

– Mirka

This entry was posted in: #ajatus/thought, #koti/home

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s