#koti/home
Leave a Comment

Rainy afternoon

olohuone4

Sateen ropistessa ikkunaan lepäily villasukissa blogien, Mad Menin ja suklaan parissa ei tunnu ollenkaan hullummalle tavalle viettää sunnuntai-iltapäivää. Kuvassa näkyy paikka, jossa olen lekotellut lähes koko päivän. Lekottelun välissä olen pessyt koneellisen pyykkiä, siivonnut hieman keittiötä ja järjestellyt muutamia hyllyjä, mutta pääpaino on to-do -listan sijaan ollut rentoutumisella.

Kuvan taka-alalla näkyy (tai oikeastaan on näkymättä) pieni muutos olohuoneessa: nimittäin kirjahylly on kadonnut taustalta. Sain tarpeekseni väliaikaisesta pysyväksi muuttuneesta hyllyköstä ja heivasin kirjat makuuhuoneen kaappiin. Miehen vaatimuksesta jonkinlainen pieni hyllykkö tärkeimmille kirjoille ja levyille on tulossa, kunhan kumpaakin miellyttävä ratkaisu löydetään. Minusta olohuone avautui ja ennen kaikkea selkeytyi kivasti kirjojen lähdettyä. Nyt voisi heittää sadetakin päälle ja uskaltautua haukkaamaan hieman raitista ilmaa. Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!

**

Spending the rainy Sunday with Mad Men, chocolate and favourite blogs. On the background of the sofa you can also spot a change – the big bookshelf is gone. Something for displaying the most important books and records is coming at some point once we find something that both of us like.

– Mirka

This entry was posted in: #koti/home

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s