#koti/home, #valaistus/lighting
Leave a Comment

Haaveissa Tom Dixon Beat

Tom Dixon dining room

Olin eilen työreissulla Kööpenhaminassa ja työpäivän päätteeksi kysyin kollegoilta vinkkiä sisustuskaupoille. He ohjasivat minut Illums Boligshus -kauppaan, jossa on esillä laaja valikoima skandinaavista, lähinnä tanskalaista muotoilua (tämä sisustusfriikin taivas löytyy pääostoskadulta osoitteesta Amagertorv 10). Vaikka mitään ei tällä kertaa tarttunutkaan mukaan, törmäsin kaupassa Tom Dixonin messingin värisiin Beat -valaisimiin ja ihastuin heti!

Tom Dixon Beat Brass

Tom Dixon Beat black

Keittiömme kaipaa uutta valaisinta (edellinen, raksaroikkatyylinen ratkaisu Clasulta ei kestänyt käyttöä), ja minusta kuparin väri toisi kivaa eloa muuten musta-harmaa-valkoiseen keittiöön. Kuvia näistä messingin värisistä valaisimista ei oikein löytynyt (eri verkkokauppojen mallikuvia lukuunottamatta), mutta nimenomaan se väri kiinnostaisi. Eri malleista itseäni miellyttäisi ehkä tuo Beat Fat tai Tall, mies taas tykkäsi eniten Wide -mallista. Ehkä jokin noista meille vielä kotiutuu!

**

Bumped into Tom Dixon Beat lights on my work trip to Copenhagen. Let’s see if one of these finds its way into our kitchen!

– Mirka

Pics 1 / 2 / 3

This entry was posted in: #koti/home, #valaistus/lighting

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s