#olohuone/livingroom
Leave a Comment

Vaihtuva näyttely

Lipastolla 2 | Kauniit neliot

Olohuoneen ja keittiön välissä olevan lipaston päällä elää vaihtuva näyttely. Tällä hetkellä asetelma koostuu tauluista, paksusta kirjasta, muutamasta purkista, kukista ja kynttilöistä. Järjestelen lipastolla olevat tavarat yleensä muutaman kuukauden välein uudelleen, fiiliksen mukaan. Tämän lipastonpäällisen ja olohuoneen ikkunalaudan lisäksi meillä ei yleensä ole paljoakaan koriste-esineitä esillä.

Lipastolla | Kauniit neliot

Purkit ovat matkamuistoja eri reissuilta, toinen Libanonista ja toinen Hollannista. Kynttilöiden alla oleva tarjotin on Kierrätyskeskuksesta. Mustissa kehyksissä olevan kuvan leikkasin Porterin viime numerosta, muotilehdistäkin voi löytyä kivaa kehystettävää.

Lipastolla 3 | Kauniit neliot

Joulua kohden mentäessä tähän saattaa ilmestyä jotakin vuodenaikaan sopivaa, jonkinlaista havu+valo -asetelmaa olen harkinnut tai ehkäpä jopa pientä joulukuusta! Joka tapauksessa pienet tuikkukynttilät ajattelin korvata isommilla valkoisilla kynttilöillä.

Lipastolla 4 | Kauniit neliot

Viimeisessä kuvassa lokakuun valo siivilöytyi dramaattisesti olohuoneen ikkunasta, kukistakin oli tässä vaiheessa muutama terälehti taiteellisesti tipahtanut. Millaisia asetelmia sinä tykkäät tehdä kotiin?

**

Ever changing arrangement of pictures, books, small boxes and flowers on the living room dresser.

– Mirka

This entry was posted in: #olohuone/livingroom

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s