#koti/home
Comments 2

DIY marmoripöytä

Marble table | Kauniit neliot

Hankin tämän pienen sivupöydän muutama kuukausi takaperin kirpputorilta. Koska metallisen pöydän kantena oli vaaleansininen huurrelasi, oli minulle alusta asti selvää että haluan vaihtaa sen johonkin muuhun. Harkitsin valkoista lasikantta tai marmorilaattaa, mutta kustannuksia selviteltyäni (jo uusi muotoonleikattu lasi maksoi lähemmäs sata euroa, marmorista puhumattakaan) päätin laittaa asian vielä hautumaan. Kunnes viikonloppuna sain idean!

Marble table 2 | Kauniit neliot

Luin jostakin Etolan sisustusmuoveista ja netistä selvitin että valikoimasta löytyisi esimerkiksi marmorikuviota muistuttava muovi. Kävin katsastamassa tarjonnan ja pala beige-harmaa-valkoista “marmoria” läksi mukaani kotiin (sisustusmuovia myydään metritavarana, kätevää eikö vain).

Marble table 5 | Kauniit neliot

Muovin laittaminen lasikanteen kävi käden käänteessä: piirsin rullan toiselle puolelle lasikantta apuna käyttäen ympyrän, leikkasin sen irti ja kiinnitin muovin liimapuolen lasikannen “nurjalle puolelle” (joskus, jos käy niin hassusti että vaaleansininen huurrelasi tulee uudelleen muotiin, voin vain kääntää kannen ympäri). Usealla meistä on varmasti huonoja muistoja koulukirjojen päällystämisestä kontaktimuovilla (ne kuplat!), mutta lieneekö tämä muovi paksumpaa koska kiinnittäminen oli helppoa eikä yhtään kuplaa tai ruttua jäänyt alle.

Marble table 3 | Kauniit neliot

Minusta lopputuloksesta tuli ihan siisti ja päällyksen muovin voi helposti vaihtaa jos/kun siihen kyllästyy. Kuvausolosuhteet olivat taas mitä olivat valaistuksen suhteen, mutta saatte varmaan jonkinlaisen käsityksen uudistuksesta. Mitäs mieltä olette?

**

DIY marble table top with marble patterned decoration sticker.

– Mirka

This entry was posted in: #koti/home
Tagged with: ,

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

2 Comments

  1. Hieno tuli! Marmorikuvioisesta muovista tehtyjä juttuja on putkahdellut esiin sieltä sun täältä, ja alan vakuuttumaan siitä, että siitä saa tyylikästäkin aikaan :)

    Like

    • Kiitos Katja! Joo, on ollut hauska nähdä mitä kaikkea siitä saakaan aikaan. Itsekin silti hieman yllätyin kun pöytälevyn päällystäminen onnistui noinkin hyvin. :)

      Like

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s