#eteinen/hallway, #harmaa/gray, #remontti/renovation
Leave a Comment

Harmaata / Gray

Ulko-ovi 1 | Kauniit neliot

Suunnittelemani eteisen kohennus on hyvässä vauhdissa! Kunnostettavaksi pääsi vihdoin tänään ulko-ovemme, jonka sisäpuolen vaalea maalipinta oli aikojen saatossa kovasti kärsinyt ja kellastunut. Oven ulkonäkö koheni suuresti kun vanha, liuskoina irtoava maali raapattiin pois ja kolot kitattiin. Päälle siveltiin vielä harmaa pohjamaali varsinaista maalia varten. Ensi viikolla ovi maalataan lopullisella värillään eli tummanharmaalla (kyllä, ovesta tulee vielä hieman tummempi), maltan tuskin odottaa!

Keittiön uusi valaisin on nyt muuten hankittu ja ripustettu, Instagramissa olikin vähän jo vihjettä siitä mikä valaisin mahtaakaan olla kyseessä… päivitän blogiin tästä mahdollisimman pian!

**

The hallway project is progressing! Our front door was painted with the primer today and next week it will receive the final, dark gray coat of paint.

– Mirka

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s