#joulu/christmas, #olohuone/livingroom, #pikkujutut/littlethings
Comments 4

Männynoksat / Pine sprigs

Jouluinen olohuone 7 | Kauniit neliot

En yleensä koe kovasti juoksevani trendien perässä, mutta poimiessani läheisestä kukkakaupasta mukaan muutaman männynoksan oli pakko myöntää että nyt mentiin jo lenkkarit jalassa. Erilaisia yksinkertaisia havunoksia (erityisesti männyn sellaisia) on näkynyt sisustusblogeissa sekä pinterestissä pitkin syksyä ja alkutalvea. Viikonloppuna haksahdin siis minäkin havuihin.

Mutta kivallehan nuo näyttävät kirkkaassa purkissaan! Mieheltäkin tuli oksista heti hyväksyvää kommenttia.

Jouluinen olohuone 9 | Kauniit neliot

Jouluinen olohuone 4 | Kauniit neliot

Heivasin muuten Kartellin Bourgien varastoon odottamaan uutta tulemistaan. Olohuoneessa tunnelma-/lukuvalolle on käyttöä, joten paremman valaisimen puutteessa otin Ikean valaisimesta varjostimen pois. Pelkkä hehkulamppu valaisee hyvin ja näyttää ihan hauskalle. Nyt voi sitten rauhassa etsiä uutta Bourgien tilalle.

Myöskin taulut ovat sohvan yläpuolelta hävinneet. En pitänyt asetelmasta, mutta nyt arvon että pitäisikö taulut vain järjestelllä sohvan ylle uudelleen vai hankkia tauluhylly, jolloin taulujen vaihteleminen olisi kaiken kaikkiaan helpompaa.

Jouluinen olohuone 15 | Kauniit neliot

Mukavaa viikkoa!

**

Got caught up in a trend seen on many blogs and pinterest boards and got some pine sprigs on the living room table. Also put away Kartell’s Bourgie lamp and temporarily replaced it with this simple lamp without the lamp shade. Have a nice week!

– Mirka

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

4 Comments

 1. Voi onpa ihana koti teillä! Tulin tänne sun kommentin perässä kurkkaamaan, täytyykin jäädä enemminkin luoskelemaan! Ihanat nuo lattiat, kruunaa kaiken. Ja ihan rakastuin tuohon kuvan nojatuoliin rahineen!! Tosi hyvä väri siinä :)

  Like

  • Kiitos Anna ihanasta kommentistasi! Hauskaa että tykkäät lattioista. Olen hieman suunnitellut niiden hiotuttamista ja valkovahaamista, mutta muilta niistä on tullut positiivisia kommentteja… Ehkäpä pitää jättää se vielä harkintaan. :)

   Like

   • Osaan kyl kuvitella että valkosenakin näyttäis hyvältä, mutta toi on kyl hyvän näkönen noinkin ja sopii jotenkin siihen miten oot laittanu teillä paikkoja :) Persoonallisempi näin, valkosia riittää.. ;)

    Liked by 1 person

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s