#inspiraatio/inspiration, #joulu/christmas
Leave a Comment

Joulun toivelista / Christmas wish list

joululahjatoiveet

Tuulen puhaltaessa ulkona ja flunssan kutitellessa kurkkua syvennyin mielelläni Riikan ‘suomalainen joulahjalista’ -haasteeseen. Lahjojen sijaan joulussa minulle tärkeintä on läheisten seura, hyvä ruoka sekä kiireetön tunnelma eikä pieneen kaksioon muutenkaan kaipaa ‘turhaa’ tavaraa. Silti toivelahjalistaa oli hauska miettiä ja valitsin mukaan vain tuotteita jotka tulisivat tarpeeseen. Tehtävästä tuli hieman lapsuus mieleen, jolloin postilaatikosta tulleista lelukuvastoista koottiin pitkiä – ja ehkä hieman liian toiveikkaita – lahjalistoja joulupukille.

Listalleni pääsi:

*Lapuan Kankureiden Terva -kylpytakki. Olen haaveillut ylellisestä kylpytakista jo vuosia, mutta en jotenkin ole vain saanut vielä hankittua sellaista. Tämä kylpytakki miellyttää luonnollisen värinsä ja materiaalinsa puolesta, ja suuri plussa tulee siitä, että tuote on valmistettu Suomessa.

* Iittalan iso Vitriini -rasia. Tälle olisi paikka jo valmiina makuuhuoneen lipaston päällä. Säilyttäisin tässä eniten käyttämiäni koruja, jolloin ne olisivat kätevästi esillä kiireisiä aamuja varten.

* Vapun reseptikirja. Tykkään tehdä ruokaa ja tätä kauniskantista keittokirjaa olen jo kirjakaupassa hypistellytkin.

* Iittalan Essence -valkoviinilaseja. Tätä sarjaa meiltä löytyy jo ennestään ja erityisesti valkoviinilaseille olisi tarvetta. Kaikki Essence lasit ovat minusta todella viehättäviä ja jotenkin erityisen hyvin käteen istuvia.

* Lapuan Kankureiden mohairhuopa. Pidän mohairin elävästä pinnasta ja iso huopa olohuoneesta puuttuu. Flunssassa palellessa lämmintä huopaa on ollut ikävä.

Millainen sinun suomalainen joululahjalistasi on? Haastan mukaan Maiju Saw:n ja Villa Ilonan :). Jos päätät tarttua haasteeseen, liitäthän mukaan linkin blogiini.

**

My Christmas wish list compiled entirely from Finnish design and products. What is your Christmas wish list like?

– Mirka

Pics by manufacturers, Christmas tree on the background from here.

Seuraa blogia Bloglovinissa / Follow blog on Bloglovin

This entry was posted in: #inspiraatio/inspiration, #joulu/christmas

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s