#joulu/christmas, #koti/home, #olohuone/livingroom
Leave a Comment

Joulupuu / Christmas tree

Joulu 2 | Kauniit neliöt

Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella”… Lapsena joulukuusen tuominen olohuoneeseen ja sen koristelu aatonaattona merkitsi joulun alkaneen. Melkein yhtä jännittävälle se tuntui nytkin, kun aikuisena toi kuusen ensimmäistä kertaa omaan kotiin. Kuusen haimme viikonloppuna mökkitontilta, oli hauskaa kahlailla metsässä ja etsiä sitä kauneinta ja tuuheinta pientä puuta.

Joulu | Kauniit neliöt

Joulu 4 | Kauniit neliöt

Vanhat hopeanväriset kynttilänjalat tuovat juhlavuutta Iittalan Nappuloiden ja amarylliksen rinnalla. Kynttilänjaloissa näkyy ajan patina ja muutama kolhukin löytyy käytön jäljiltä, mutta mielestäni pienet virheet tekevät niistä vain viehättävämmät.

Joulu 6 | Kauniit neliöt

Joulu 5 | Kauniit neliöt

Meillä oli ennestään muutama joulukoriste, joiden lisäksi ostin erilaisia mustia ja valkoisia lasipalloja Bauhausista ja Stockmannilta. Paperilieriöt hankin eilen kävelykierroksen heräteostoksena Kruunuhaan Olkkarista. On mukavaa ajatella, että tästä alkavat ne omat pienet jouluperinteet, kun koristeet joka vuosi haetaan uudelleen esille ja ripustetaan kuuseen.

Joulu 3 | Kauniit neliöt

Blogi ja ennen kaikkea bloggaaja hiljenevät nyt pikku hiljaa joulun viettoon. Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua kaikille!

**

Our Christmas tree. Happy holidays to everyone!

– Mirka

Seuraa blogia Bloglovinissa / Follow blog on Bloglovin

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s