#inspiraatio/inspiration, #olohuone/livingroom
Comments 8

Hyllymietteitä / Thoughts about storage

Danielle witte

Pic Daniella Witte

Roudattuani metalliset avohyllyt olohuoneesta varastoon on säilytystilasta tällä hetkellä hieman puutetta. Jonkinlainen kaappi kirjoille ym. tarvittaisiin, ja itse asiassa myös viinilasien ja joidenkin harvemmin käytettävien astioiden kohdalla olisi kiva saada ne paremmin esille/säilöön. Umpinaista kaappia en olohuoneeseen halua enkä myöskään avohyllyjä. Olen miettinyt, että yksinkertainen lasiovellinen kaappi voisi olla sekä silmää miellyttävä että käytännöllinen ratkaisu. Ja värinä nimenomaan musta.

Kuvan kaappi olisi ihan täydellinen (joskin ehkä hieman liian suuri, vähempikin korkeus riittäisi), mutta mistä sellaisen löytäisi? Googlasin vähän kaappeja ja vitriinejä, mutta ainakin huonekaluliikkeiden tarjonta on joko massiivista kirjahyllyä tai maalaisromanttista vitriiniä… Ehkä Kierrätyskeskuksesta tai vanhan tavaran liikkeestä voisi onnistaa paremmin, olen jopa valmis ryhtymään maalaushommiin jos vaan oikean mallinen kaappi tulisi vastaan. Vinkatkaa jos tiedätte mistä löytyisi!

**

This type of cabinet would be perfect for our living room. Just don’t know where to find it yet!

– Mirka

Seuraa blogia Bloglovinissa / Follow blog on Bloglovin

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

8 Comments

 1. Tuo kuvan kaappi on Ikeasta. Ainakin joitain erivärisiä löytyy, eli maalipurkki vaan käteen ;-)
  Hyvää blogivuotta 2015 Mirka!

  Like

  • Kiitti Minna, hyvä kun vinkkasit. Pitänee siis tsekata Ikean tarjonta myös :) Ja tosi kiva kun piipahdit blogissani!

   Like

 2. Enpä osaa auttaa pulmassasi, mutta kiitos kun inspiroit minua :) meillä on nimittäin iso, puuseppäystävällä teetetty vitriinikaappi wengen värisenä nykyisessä kodissa. Pohdin jo kaapin myymistä, mutta nyt sainkin inspiraation ja taidan maalata sen mustaksi uuteen kotiin :)

  Kiva blogi, upeita kuvia sulla :) kiva kun vierailit mun blogissa :)

  Like

  • Oi, kaappi kuulostaa ihan mahtavalle ja mikäs sen parempaa kuin että pienellä päivityksellä saa vanhan huonekalun jälleen uudistettua ja mieleiseksi! Ja kiitos kaunis, positiivinen palaute lämmittää mieltä todella paljon :)

   Like

  • Kiitos Tuija! Googlailin jo hieman mutta onnistuin löytämään vain ns. perinteisempiä malleja. Pitää kokeilla uudelleen, hieman tarkemmalla silmällä :)

   Like

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s