#koti/home, #olohuone/livingroom, #sisustus/decor, #taulu/art
Comments 2

Taulut paikoilleen / Pictures to the wall

Taulut paikoilleen : Kauniit neliöt

Taulut paikoilleen 3 : Kauniit neliöt

Taulut paikoilleen : Kauniit neliöt

Taulut paikoilleen 2 : Kauniit neliöt

No nyt on olohuoneen asetelmaa täydennetty viimeisilläkin tauluilla. Oui Non -printin tilasin siis Etsystä, meduusaprintti on Ikeasta ja vanha peili kirppikseltä. Pienet mustavalkoiset valokuvat ostin vuosia sitten Amsterdamista Hollannissa asuessani ja niiden metallikehykset ostin kirpparilta jo 15 vuotta sitten, hyvin ovat kestäneet matkassa ja muutoissa.

Laitoimme taulut aika reilusti sohvan yläpuolelle, jotta ne eivät kolisisi päähän sohvalla istuttaessa. Taulujen ripustaminen lähemmäs sohvaa olisi ollut ehkä muodikkaampi valinta, mutta tässä piti ajatella käytännöllisyyttäkin. (Sidenote: vitsit että taulujen ripustaminen on haastavaa, ja erityisen haastavaa vielä tällä tavalla alareunasta samaan linjaan). Asetelma on nyt melko muodollinen, kun kaikki taulut ovat tiukasti samassa linjassa, pitäisiköhän kokoelmaa kasvattaa muutamalla “ei-niin-tiukasti-asetellulla” taululla?

Ja perfektionistia tietty häiritsee se, että taulujen paspikset ovat erivärisiä. Mietin jo, että pitäisikö erityisesti pikkutauluihin ostaa uudet paspikset kun vanhat kellertävät. Sanokaa te viisaammat siellä ruudun toisella puolella, että pitääkö tällaista edes pohtia vai kauppaan mars?

**

Picture gallery on the living room wall is complete for now. The only thing that bothers me are the cardboard passepartouts – some of them are a bit yellow-ish and I’m thinking whether I should replace those.

– Mirka 

Seuraa blogia Bloglovinissa / Follow blog on Bloglovin

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

2 Comments

  1. Löysin blogisi ja luin sen heti läpi. Nousit heti suosikkilistalleni! Kiitos todella kauniista kuvista ja hyvästä kirjoitustyylistä. Sisustus on teillä todella kaunis, mutta kuitenkin persoonallinen, ei täynnä tämän hetken kuumimpia trendituotteita.

    Like

    • Hei Suvi! Kiitos todella paljon ihanasta kommentistasi, aloin heti hymyillä sitä lukiessani :) Olen yrittänyt pitää kodin linjan sellaisena, että vaikka seuraankin melko paljon muita sisustusblogeja (ja välillä pakostikin ihastuu joihinkin trendikkäisiin juttuihin) niin kuitenkin se oma tyyli säilyisi. Kaikkien ei onneksi tarvitse olla toistensa kopioita ja Suomeen mahtuu paljon taitavia ja omaperäisiä sisustajia joista inspiroitua!

      Like

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s