#keittiö/kitchen
Comments 2

Sunnuntain tunnelmia / Sunday mood

Keittiön matto / Kauniit neliot

Laiskaakin laiskempi sunnuntai! Olimme eilen kavereillamme kylässä pienissä illanistujaisissa, ja tänään olenkin sitten viettänyt lähes koko päivän lorvaillen, saamatta mitään järkevää aikaiseksi ja tämäkös syö naista. Arkipäivinä töissäkäyvänä viikonloput ovat arvokkaita eikä omaa vapaa-aikaa haluaisi “tuhlata” vetelehtimiseen. Näköjään vanha ei jaksa enää myöhäisiä illanviettoja vaikka hauskaa olikin. ;)

Sen verran sain kuitenkin aikaiseksi että nappasin tämän kuvan keittiön uudesta matosta. Kevyt puuvillamatto on Elloksen Salem, jonka väräjävään salmiakkikuvioon ihastuin. Saas nähdä miten pian valkoinen matto keittiössä kaduttaa, mutta toisaalta ohut matto on helppo pyöräyttää pesukoneessa jos/kun siihen tahroja tulee.

Mitenkäs teidän sunnuntai on mennyt?

**

New Salem carpet from Ellos in the kitchen.

– Mirka

Seuraa blogia Bloglovinissa / Follow blog on Bloglovin

This entry was posted in: #keittiö/kitchen

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

2 Comments

  1. Kaunis matto! Valkoinen on kyllä tuskainen väri matossa… Meillä on puuvillainen, mustavalkoinen raitamatto eteisessä ja ai että sitä saa olla pesemässä… Mutta eipä se haittaa kun on helposti pestävissä. Enemmän kiroan olohuoneen nukkamattoa. Vaikka siinä ei sinänsä näy lika, niin sitä ei taas saa millään puhdistettua. Tampatessa sitä murua, pölyä ja roskaa vaan tippuu ja tippuu. Loppua sille ei tule. Eli mielummin matto jossa näkyy lika ja on helpompi putsata kuin tuollainen likasyöppö :)

    Like

    • Joo minulla oli kanssa joskus nukkamatto ja ai että oli hauskaa yrittää imuroida siitä omia pitkiä hiuksia ja muita roskia pois. Eli tiedän tunteen! :)

      Like

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s