#matka/travel
Leave a Comment

Kotona taas / At home again

Sweethaus 2 : Kauniit neliöt

Sweethaus : Kauniit neliöt

Sweethaus 3 : Kauniit neliöt

Ihana kaupunkiloma New Yorkissa on nyt takanapäin! Viikko meni hujauksessa eri kaupunginosia tutkien ja käveltyä on tullut varmaan kymmeniä kilometrejä yhteensä. Erillistä New York postausta on tulossa vielä, mutta tässä muutama maistiainen – kuvissa on ihana kuppikakkukahvila Brooklynin Williamsburgissa.

Superherkullisten, paikan päällä leivottujen leivonnaisten lisäksi paikan sisustus oli todella kiva. Ihastuin kuviolliseen laattalattiaan, subway-laatoituksella ladottuun seinään, paneloituun tehosteseinään sekä upeisiin valaisimiin. Aloin heti miettiä, että voisiko tuollainen panelointi toimia myös kotona (tosin ei tässä asunnossa, mutta ehkä jossain) katseenvangitsijana… Myös paikan wc oli todella kiva messinginvärisine hanoineen ja tummanvihreine seinineen, mutta siitä ei valitettavasti ole kuvaa.

Saavuimme tänään päivällä Suomeen, ja päiväunien jälkeen ilta onkin mennyt laukkuja purkaessa, pyykkiä pestessä ja illallista kokkaillessa. Mutta nyt nukkumaan jet lagia pois, hyvää yötä!

**

Back from our New York holiday. The trip was amazing! Here’s a cupcake cafe called Sweethaus that we visited in Williamsburg, Brooklyn.

– Mirka

This entry was posted in: #matka/travel

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s