#inspiraatio/inspiration, #keittiö/kitchen
Comments 4

Pyöreä pöytä / Round table

Ikea Docksta 4 : Kauniit neliöt

Pic All Is Pretty / Plaza Magazine

Pinnailin tämän ensimmäisen kuvan Pinterestiini jo viime syksynä ja siitä asti pyöreä ruokapöytä on kolkutellut mielessäni. Nykyinen ruokapöytämme on tosiaan ollut minulla jo kymmenisen vuotta (ostin sen Kierrätyskeskuksesta ensimmäiseen asuntooni) ja olen siihen hieman jo kyllästynyt. Pöytä alkaa jo olla vähän kulunut eikä kooltaan/malliltaan täysin sovi nykyiselle paikalleen. Pöydän päivitykselle olisi siis nyt tarvetta.

Ikea Docksta 2 : Kauniit neliöt

Ikea Docksta 3 : Kauniit neliöt

Pics Västanhem

Ikea Docksta 5 : Kauniit neliöt

 Pic Stadshem

Nykyisen pöydän kanssa meillä on muutama Tapiovaaramainen (mustat pinnat, puunväriset istuimet) pinnatuoli, mutta ehkä ne voisi laittaa hetkeksi säilöön. Meiltä nimittäin löytyy vintiltä neljä kappaletta tämänkaltaisia vanhoja mustia pinnatuoleja ja minusta ne käyvät hauskasti yhteen modernin pöydän kanssa.

Ikea Docsta 1 : Kauniit neliöt

 Pic Stil Inspiration

Olen myös himoinnut muutamaakin design-tuolia, ja tällainen tuolisekamelskakin pöydän kanssa sopisi, kunhan saan päätettyä millainen/millaiset tuolit meille sopisi (kivoja tuoleja on muuten nykyään todella paljon, valinnanvaikeus!).

Ikea Docsta

Pic Ikea

Ikealta löytyy Docksta-ruokapöytä, joka siis olisi harkinnassa. Tietenkin Eero Saarisen Tulppaani-pöytä olisi se klassisempi vaihtoehto, mutta ei parin tonnin hintalapullaan sovi budjettiin. Yritin kyllä kaivella muistiani muistiani vastaavista pöytämalleista muilta valmistajilta kuin Ikealta, mutta en saa millään mieleeni… Muistatteko te?

**

Planning a new dining table. This kind of white, round table is one strong option…

– Mirka

Ps. Pahoittelut muuten blogin hiljaiselosta, jetlag ja kiireinen työviikko söivät voimat aika totaalisesti. Kymmenen tunnin yöunien jälkeen elämä alkaa taas voittaa :) Ihana myös päästä syventymään lempiblogien pariin, en ole tammikuun lopun jälkeen juurikaan ehtinyt lueskella mitään. Kivaa viikonloppua!

This entry was posted in: #inspiraatio/inspiration, #keittiö/kitchen

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

4 Comments

 1. HannaLe says

  Mulla on Calligariksen Planet 90 cm halkaisijalla. On kyllä ehkä kivoin huonekaluni :)

  Like

 2. Sirpa says

  Itselläni on tuo Ikean Docksta ja pidän siitä todella paljon. Ainut asia joka hiukan häiritsee on pöydän hienoinen heiluminen. Italialaisella Galingariksella on Planet-niminen pöytä joka on aivan samalainen(saa lasilla ja metallijalallakin),läpimitta muistaakseni 120cm. Ainakin Stockmannilla nähtävillä,hinta oli päälle 800e.
  Näin jälkikäteen olisi kannattanut investoida hiukan enemmän, Saarinen on itselleenkin ihan liian kallis.

  Like

  • Kiitos Sirpa hyvästä vinkistä. Kävin kurkkaamassa ja tuo Planet näyttää kyllä tosi laadukkaalle ja tyylikkäälle! Harmi että se on vähän liian suuri tänne kun se on 120 cm ympärysmitaltaan.

   Like

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s