#makuuhuone/bedroom
Comments 2

Välivaiheessa / In transition

In transition 3 : Kauniit neliöt

In transition 6 : Kauniit neliöt

In transition 5 : Kauniit neliöt

In transition : Kauniit neliöt

In transition 4 : Kauniit neliöt

Hieman flunssaisesta olosta huolimatta aloitin lauantain siivoamalla makuuhuoneen oikein perusteellisesti. Olipa ihanaa pölyttää sieltä kaikki talven pölyt pois! Tosin jotenkin tämä vuodenaika tuntuu vielä välivaiheelta talven ja kunnon kevään välillä. Ehkä se johtuu siitä, että ainakin täällä pääkaupunkiseudulla on vähätkin lumet jo sulaneet pois ja linnut laulavat, mutta muuten on vielä ankean harmaata.

Korvasin teräksisellä tarjottimella majailleet kynttilänjämät koruilla ja hajuvesillä ja viereen asetin tuoksuvan helmililjan. Artekin jakkaralla oleva Musta Kate Spaden olkalaukku on New Yorkin matkan ostoksia, jakkaran vieressä olevan verhon takana on vaatesäilytystilaa katosta lattiaan. Karsin myös koristetyynyjä ja jätin ainoastaan beigen pellavatyynyn koristamaan sänkyä ( sen alla olevat valkoiset tyynyt ovat “nukkumatyynyjä”, petaan ne yleensä päiväpeiton päälle).

Lupailin muuten käyttökokemuksia Annon pellavalakanoista, jotka ostin alkusyksystä. Lakanat ovat muuten mukavan pehmeät ja lämpöiset, mutta pölyävät aivan mahdottomasti. Kun lakanat ovat käytössä, makuuhuone on imuroitava melkein päivittäin, muuten isot valkoiset villakoirat valtaavat lattiat. Aika inhottavaa! Luin että tähän saattaisi auttaa lakanoiden kuivaaminen kuivauskoneessa. Meillä ei sellaista ole, mutta lähellä sijaitsevassa pesulassa lakanat voisi pesettää ja kuivattaa kuivauskoneessa jatkossa, jos se auttaisi pölyämiseen.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

**

Started my Saturday by thoroughly cleaning and re-organising our bedroom. Enjoy your weekend!

– Mirka

This entry was posted in: #makuuhuone/bedroom

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

2 Comments

    • Kiitos Suvi! Kate Spadella on myös todella kivoja vaatteita, mutta niitä ei nyt tarttunut reissusta mukaan. Mukavaa sunnuntain jatkoa :)

      Like

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s