#valaistus/lighting
Leave a Comment

Lisää valoa / More light

Yki Nummi Kupoli

Pic Innolux

En ole varmasti ainoa, jota lisääntynyt valo piristää! Tämänpäiväinen auringonpaiste herätti ihan kunnolla siihen, että kyllä se kevät sieltä tulee. Ja jotta varmasti emme jäisi pimentoon kesän lähestyessäkään, tilasin meille olohuoneeseen uuden valaisimen. Kyseessä on Yki Nummen Innoluxille suunnittelema Kupoli-pöytävalaisin valkoisena.

Uutta pöytävalaisintahan pohdiskelin jo Vuoden 2015 sisustushankinnat -postauksessa, ja tuolloin yhtenä vaihtoehtona mietin Poulsenin Panthellaa. Bongasin kuitenkin viikonloppuna Kupoli-valaisimen ja pari yötä ajatuksen päälle nukuttuani päätin, että tässä juuri oikea valaisin olohuoneen marmoripöydälle. Tykästyin kovasti Kupolin siroon ja ajattomaan muotoiluun. Tästä löytyy myöskin vähän sitä edellisessä postauksessa hehkuttamaani messinkiä. Koska akryylivarjostin päästää valoa lävitseen, pitäisi Kupolin valaistakin huonetta mukavasti.

Harmi kyllä tilauksessa oli kolmen viikon toimitusaika. En malta odottaa, että pääsen mallailemaan mille valaisin täällä näyttääkään!

**

Just ordered this beauty, Kupoli light from Finnish designer Yki Nummi. Can’t wait for it to arrive!

– Mirka

This entry was posted in: #valaistus/lighting

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s