#keittiö/kitchen, #koti/home, #ruokailutila/diningroom
Comments 10

Pyöreä ruokapöytä / Round dining table

Round table 3 : Kauniit neliot

Round table 6 : Kauniit neliot

Ah, perjantai. Kukkia, lasi viiniä ja illallinen hyvien ystävien seurassa. Ja näiden kuvien myötä myös kerrottakoon se, että aiemmin mietiskelemäni pyöreä ruokapöytä on nyt täällä! Löysimme Ikean Docsta-pöydän edullisesti tori.fi:stä ja haimme sen tänne jokunen viikko sitten. Ajattelin, että kokeillaan nyt tämän tyyppistä ruokapöytää, ja jos tuntuu että se ei istukaan muuhun sisustukseen niin ainahan pöydän voi laittaa edelleen kiertoon.

Ja ‘tämän tyyppisellä pöydällä’ tarkoitan sitä, että onhan pöytä muotoilultaan aika suuri nyökkäys 70-luvun suuntaan. Mutta mielestäni valkoinen väri ja kevyt profiili tekevät pöydästä modernimman ja välttävät suurimmat retrofibat. Joka tapauksessa pöydän pyöreästä muodosta olemme molemmat tykänneet, tuntuu että se käy entistä neliön mallista pöytää paremmin tähän keittiön ja olohuoneen väliseen kapeaan tilaan.

Round table 5 : Kauniit neliot

Round table : Kauniit neliot

Meillä olisi noita kokonaan mustia pinnatuoleja lisää vintillä, pitäisiköhän kaikki tuolit vaihtaa niihin ja laittaa kaksiväriset hetkeksi varastoon lepäilemään? Toisaalta noissa kaksivärisissä toistuu kivasti lattian puunsävyt. Ja kummankin väristen pinnatuolien seuraan sopisi kyllä hyvin se haavelistan Bertoia Side Chair

Round table 2 : Kauniit neliot

Round table 4 : Kauniit neliot

Round table 7 : Kauniit neliot

Nyt taidan vetäytyä vällyjen alle lueskelemaan Donna Tartin Tikliä. Mutta mitäs olette mieltä, onko pyöreä ruokapöytä meille se oikea valinta?

**

Our new round dining table. What do you think?

– Mirka

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

10 Comments

 1. Eksyin blogiisi ja ihastuin pyöreään pöytääsi. Osittain siksi että meille kotiutui tänään juurikin valkoinen pyöreä pöytä, tosin sellainen aito 70-lukuinen retro ja siksi että pyöreät pöydät on vaan niin ❤ kiva blogi sinulla ja kauniita kuvia! Mukavaa kesän alkua!

  Like

  • Oi, mistä löysitte 70-lukulaisen pöydän? Kiitos kommentistasi ja mukavaa kesän odotusta sinnekin! :)

   Like

 2. Täältäkin peukku pyöreälle pöydälle! Sellainen olisi ihana omaankin kotiin, muttei valitettavasti mahdollinen meidän keittiössä. Ja pinnatuolit sopivat myös oikein kivasti kaveriksi. :)

  Like

 3. Heissan, tulin vastavierailullle ja täältähän löytyi myös kiva blogi!

  Meiltä löytyy tämä samainen pyöreä pöytä keittiöstä ja olen ollut tyytyväinen. Pyöreän pöydän ympärillä syödään aamu- ja iltapalat ja tehdään läksyjäkin. Mulla on nyt ihan eripari tuoleja sen ympärillä, koska alunperin seuraksi ostetut seiskat laitoin kiertoon….en raskinut niitä pitää keittiössä kun kulutus niin kovaa. Juuri mietin tuon pöydän kannen maalaamista, kun on ottanut useamman osuman vuosien varrella. Taitaa vaatia ruiskumaalauksen. Pinnatuolit sopivat kyllä pöytäsi seuraksi tosi hyvin! Tänne saa lähettää ylimääräiset tuolit :D

  Like

  • Joo, pöytä on kyllä juuri hyvän kokoinen ruokailuun ja kaikenlaiseen muuhun hommailuun (nyt minulla on tässä kuvan kukkamaljakon lisäksi kasa kirjoja, lehtöitä ja läppäri ympäriinsä leviteltynä, hyvin mahtuu). Mukavaa kun kävit piipahtamassa :)

   Like

 4. Tosi kaunis tuo pyöreä pöytä. Ehkä meillekin vielä joskus voisi tulla sellainen. Ja pidän myöskin noista kaksivärisistä pinnatuoleista erityisen paljon. Ihanaa viikonloppua!

  Like

  • Kiitos Suvi :) Ehkäpä kaksiväriset pinnatuolit saavat siis jäädä tähän. Mukavaa viikonloppua!

   Like

 5. Kauniiltä tuo pyöreä pöytä näyttää teillä. Itse tykkään kovasti pyöreistä ruokapöydistä, meillä on myös pyöryläinen keittiössä. Ja hei, samoja haaveita meillä tuolin/tuolien suhteen! :D

  Like

  • Hyvä hyvä, ainakin yksi ääni pyöreälle pöydälle! Ja teillekin pyöreä malli sopii kyllä kauniisti. Kivaa viikonloppua Jonna!

   Like

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s