#inspiraatio/inspiration
Leave a Comment

Inspiroiva mustavalkoinen koti

ALL2

ALL5

ALL4

ALL6

ALL7

all8

ALL3

Pics Annie Lindgren / Kristoffer Jonsson for Plaza Magazine (found on Coco Lapine Design) 

Keskiviikon inspiraationa Annie Lindgrenin kaunis koti. Löysin nämä ihanat kuvat pyöreää ruokapöytää etsiessäni, ja ruokatilan kuva vilahtikin jo aiemmin täällä.

Otoksissa itseäni miellyttää asunnon rauhallinen tunnelma, joka syntyy mustan, valkoisen ja luonnonmateriaalien yhdistelystä. Tasojen erilaiset esineet on mestarillisesti aseteltu esille harkitusti mutta kuitenkin rennon oloisesti. Kehyksissä vilisee mustavalkoisia muotikuvia, lähes joka kuvasta löytyy jokin huonekasvi. Ensimmäisessä kuvassa näkyy myös himoitsemani vaaleanruskea kalanruotoparketti. Kaunis kokonaisuus kaiken kaikkiaan!

Oletteko muuten huomanneet, että tägään tällaiset ei-omia-kuvia-sisältävät postaukset tunnisteella #inspiraatio/inspiration? Blogin päätarkoitus ei ole esitellä muiden kodeista otettuja kuvia, mutta joskus on kiva jakaa itseä inspiroivaa sisältöä. Ja kohta pääsen taas kuvailemaan omaa kotia tänne blogin puolelle, nimittäin tilaamani olohuoneen valaisin saapui jokin aika sitten!

Aurinkoista viikkoa!

– Mirka

This entry was posted in: #inspiraatio/inspiration

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s