#vaatteet/clothes
Comments 4

Lauantain löytö

Armani jakku 5 : Kauniit neliot

Aurinkoinen sää houkutteli meidät tänään lähtemään rauhalliselle kävelylle Helsingin keskustaan. Matka vei kotikaduilta Senaatintorille, Tähtitorninmäelle ja Kaivopuiston kautta mutkitellen Kaivarin Kanuunaan. Kirppiksellä oli aikamoinen ryysis, mutta en antanut sen estää vaan tutkin tarjolla olevia vaatteita ja tavaroita rauhassa (poikaystävä kyllästyi varomaan päätään matalan katon takia ja meni suosiolla puistoon istuskelemaan).

Armani jakku : Kauniit neliot

Armani jakku 6 : Kauniit neliot

Ja mikä odottikaan tupaten täydessä rekissä ellei valkoinen Armanin jakku, vieläpä lupaavasti koossa 36. Kurkkasin hintalappua ja en ollut uskoa silmiäni kun siinä luki kymmenen euroa! Olin juuri kesäksi kaipaillut valkoista jakkua ja kymppi ei todellakaan ollut paha hinta vintage-Armanista. Nopean sovituksen jälkeen (käytävällä, ei toivoakaan päästä sovituskoppiin kuin vasta sunnuntaina) totesin että jakku vielä istuukin kuin valettu! Ostopäätös oli sen jälkeen aika helppoa tehdä ja suuntasin hymyssä suin kassalle.

Armani jakku 7 : Kauniit neliot

Armani jakku 4 : Kauniit neliot

Pidän paljon jakun simppelistä designista ja pidemmästä mallista. Myöskin luonnonvalkoinen väri on jotenkin “rennompi” kuin puhdas valkoinen. Aion vielä viedä jakun pesulaan pestäväksi ja vaihtaa kellastuneet napit uusiin valkoisiin. Sitten jakku on valmis tositoimiin eli hengaamaan vaaleiden farkkujen ja korkokenkien parina kevät- ja kesäiltoina ja tietty töissäkin.

Pieni poikkeus puhtaasti sisustusaiheisiin postauksiin, toivottavasti ei haittaa :) Plus tuli kuitenkin samalla kuvattua olohuoneen nurkkaa, joka harvemmin saa huomiota. Mukavaa viikonloppua!

– Mirka

This entry was posted in: #vaatteet/clothes

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

4 Comments

    • Kiitos, asunnon alkuperäiset kaapinovet ja väliovet olivat yksi syy miksi ihastuttiin tähän asuntoon :) Onneksi ne oli säilytetty!

      Like

    • Kiitos, ei olekaan ennen käynyt yhtä hyvä tuuri kirppisostoksilla :) Mukavaa sunnuntain jatkoa sinnekin!

      Like

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s