#olohuone/livingroom, #valaistus/lighting
Comments 2

Kupoli

Yki Nummi Kupoli 8 : Kauniit neliot

Hei ja heti alkuun pahoittelut blogin hiljaiselosta! Pieni kirjoitustauko venyikin pariin viikkoon ja uudelleen aloittaminen tuntui jotenkin hankalalle. Koko kevät on ollut kiireinen ja ajankäyttöä on todella saanut miettiä tarkkaan. Olen parhaillaan vaihtamassa työpaikkaa ja sen lisäksi luen eräisiin pääsykokeisiin, joten käsillä on muutama jännittävä juttu, jotka vievät ajatuksia blogista muihin asioihin. Hassua muuten, että samaan aikaan kun itse olen pysytellyt blogimaailman ulkopuolella, 10 000 silmäparin raja blogissani on mennyt rikki! Kiitos että jaksatte pysytellä mukana ja tervetuloa uusille lukijoille!

Yki Nummi Kupoli 3 : Kauniit neliot

Nyt kuitenkin asiaan eli sisustustukseen. Pääsin nimittäin vihdoin kuvaamaan hieman aiemmin keväällä hankkimani Yki Nummen Kupoli-valaisimen tänne blogin puolelle! Yki Nummi suunnitteli pöytävalaisimen Innoluxille uskoakseni 60-luvulla ja nykyään sitä saa jälleen uudistuotantona. Oman valaisimeni tilasin Hobby Hallista hyvän tarjouksen houkuttelemana, mutta näitä saa aika laajasti muualtakin.

Yki Nummi Kupoli 2 : Kauniit neliot

Yki Nummi Kupoli 7 : Kauniit neliot

Yki Nummi Kupoli 5 : Kauniit neliot

Itseäni valaisimessa viehättää sen messinkiset yksityiskohdat ja simppeli muotoilu, juuri tämänväristä “väripilkkua” etsin piristämään harmaa-valkoista olohuonetta. Akryylista tehty varjostin päästää kivasti valoa lävitseen ja tuo juuri oikeanlaisen tunnelmavalon olohuoneeseen. Mielestäni Kupoli-valaisin käy hyvin myös pariksi 50-luvun nojatuoleillemme.

Kuvista hieman myös saa osviittaa siitä, että siirsin valkoisen lipaston sohvan oikealle puolelle, ikkunan viereen. Muutakin jännää täällä on tapahtunut, nimittäin kylpyhuoneen lattia on nyt uusittu! Siitä lisää pian (tällä kertaa ei tarvitse odottaa kahta viikkoa), olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen. Lauantai jatkuu nyt päiväristeilyllä Tallinnaan hyvän ystävän seurassa, mahtavaa viikonloppua sinne!

– Mirka

This entry was posted in: #olohuone/livingroom, #valaistus/lighting

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

2 Comments

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s