#inspiraatio/inspiration
Comments 4

Inspiroivaa juuri nyt

01 makuuhuone

02 kasvit

03 kevät

04 sinistä

05 vaatteet

Hassua, miten päinvastaiset asiat voivat viehättää samaan aikaan. Juuri nyt minua inspiroivat tummat sävyt, varjoisat nurkkaukset ja epäsäännölliset luonnonmateriaalit. Samaan aikaan puhdas valkoisuus, keveys ja minimalistinen linjakkuus houkuttelevat.

Tuntuu että meillä on nyt todella valkoista ja vaaleaa, jotakin tummansinistä olen kaavaillut tänne vähintään tekstiilien muodossa.  Lisäksi olisi ihanaa jos oma vaatekaappi näyttäisi samalla kuin viimeisessä kuvassa, mutta se lienee turhan optimistinen toivomus. :)

Törmäsin muuten eilen kirppiksellä hyvin alakanttiin hinnoiteltuun Artekin nojatuoliin. Joku onnekas oli kuitenkin törmännyt nojatuoliin ennen minua ja varannut sen perjantaiaamupäivään saakka. Varaus raukeaa tänään klo 11.00, vähän jännittää meneekö nojatuoli tälle toiselle vai saako allekirjoittanut kunnian kantaa sen kotiinsa…

– Mirka 

Pics: 1 Elle Decoration, 2 Apartment Therapy, 3 The Line, 4 & 5 from my Pinterest (source unknown) 

This entry was posted in: #inspiraatio/inspiration

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

4 Comments

 1. Mä olen myös kauhistellut oman tyylin vaihtelevuutta. Välillä haaveilen uuteen taloon betonilattiaa ja välillä jotain ihanaa lankkua. Välillä ihastun kuviin, joissa on kovinkin rönsyilevää ja romanttista ja välillä hyvin minimalistisiin, valko-harmaisiin tunnelmiin. Noh, eiköhän se oma tyyli ja koti sieltä seasta rakennu :D Mitenköhän sen tuolin kanssa kävi? Toivotaan parasta :)

  Like

  • Valinnanvaikeutta varmasti erityisesti riittää, kun on ihan alusta asti rakentamassa ja sisustamassa kotia :) Tuolin kanssa kävi erittäin hyvin, edellinen varaaja ei tullut sitä hakemaan ja käytiin sitten eilen roudaamassa se kotiin :) Laitan tuolista pian blogiin juttua!

   Like

 2. Täällä on vähän samanlaisia aatoksia…runsaan valkoisuuden seuraksi kaipaisin jotain tummempaa, mutta ehkä sitten syksyllä. Kai tästä valosta ja valoisuudesta pitäisi nauttia koko rahan edestä :) Tuo kaksilamppuinen valaisin on hieno ja sitä on tullut ihasteltua netistä!

  Pidän peukkuja sulle tuossa tuoli-jutussa <3 Mukavaa perjantaita!

  Like

  • Olen miettinyt samaa, että ehkä sitten syksyä kohden niitä tummempiakin sävyjä, nautitaan tosiaan nyt tästä valoisuudesta! Mukavaa viikonloppua!

   Like

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s