#olohuone/livingroom, #sisustus/decor
Leave a Comment

Neljänollakuusi

Artek tuoli 3

Artek tuoli 2

Artek tuoli 4

Tässä jo vilaus vihjaamastani tuolilöydöstä läheiseltä kirpparilta! Joku oli tosiaan varannut nojatuolin ennen minua, joten sain hieman jännittää sen kohtaloa. Onneksi tämä henkilö ei käynyt lunastamassa tuolia itselleen, joten perjantai-iltana, vähän ennen liikkeen sulkemisaikaa, kävimme hakemassa tuolin meille kotiin.

Kyseessä on siis Artekin 406-nojatuoli. Tuolin puuosat ovat erinomaisessa kunnossa, vain pellavasatulavyöt ovat hieman kärsineet (näyttää sille, että joku on kaatanut kahvit istuinosan reunalle), tokassa kuvassa tahrat vähän näkyvätkin. Ajattelin ensin kokeilla saisiko vyöt itse puhdistettua ja sitten vasta katsoa tarvitseeko tuolia viedä ammattilaiselle.

Hintaa tuolilla oli vain murto-osa uuden hinnasta, ehkäpä istuinosan tahrat painoivat hintaa alas. Eihän tässä nojatuolin hankinnassa muuten sinänsä järkeä ollut kun ei se meille oikein minnekään mahdu, mutta eihän näitä aina ajattele järjellä. :) Katsotaan keksiikö tälle paikan vai meneekö tuoli määrittelemättömäksi ajaksi varastoon odottamaan isompaa asuntoa. Myös tyylillisesti tuoli tarjoaa haasteen 50-luvun pinnatuolien ja saman aikakauden nojatuolien rinnalla, mutta katsotaan miten kaikki asettuu jos tuolin jättääkin käyttöön…

Mukavaa lauantai-iltaa!

– Mirka 

This entry was posted in: #olohuone/livingroom, #sisustus/decor

by

Oman kodin myötä sisustamiseen ja remontointiin hurahtanut esteetikko. Ajaton design, rento pintojen ja tekstuurien sekoittelu sekä kuppi hyvää kahvia ovat lähellä sydäntäni. 50-neliöinen kaksiomme sijaitsee vanhassa kerrostalossa Helsingin kantakaupungissa.

Kiva kun kävit, mukavaa jos jätät kommentin! / Thanks for visiting, great if you leave a comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s